I Bandić naručio nove automobile

I Bandić naručio nove automobile

U natječaju se od ponuđača traže brojne specifikacije, kao što su kamere za vožnju unatrag, bočne zavjese, sportski auspuh, spojler, crna ili metalik plava boja, pogon na sva četiri kotača. Večernji list navodi kako se u natječaju pita ponuđača nudi li kožnata sjedala s potporom za kralježnicu, elektroničko zatvaranje kliznih vrta, kožnati volan i slično.

Prema navodima Večernjeg lista, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić raspisao je natječaj za 31 vozilo. Među novim automobilima čak 23 će se uzeti na leasing od tri godine, a 8 automobila bi se uzelo za rent-a-car na sedam mjeseci. Tako se planira utrošiti 8 milijuna kuna za 23 automobila na leasing i 700 000 kuna za rent-a-car vozila. U natječaju se od ponuđača traže brojne specifikacije, kao što su kamere za vožnju unatrag, bočne zavjese, sportski auspuh, spojler, crna ili metalik plava boja, pogon na sva četiri kotača. Večernji navodi kako se u natječaju pita ponuđača nudi li kožnata sjedala s potporom za kralježnicu, elektroničko zatvaranje kliznih vrta, kožnati volan i slično. U brojci od 23 nova automobila bit će i 5 kombi vozila koje Gradska prava koristi za putovanja svojih izaslanstava.

Iz kabineta predsjednika zagrebačke Gradske skupštine demantirali su spekulacije kako je jedno od naručenih vozila i ono za Darinka Kosora predsjednika Gradske skupštine. „Gradska skupština Grada Zagreba nije bila upoznata s provedbom natječaja, nikakvo vozilo nije naručila, niti ga želi preuzeti, a cjelokupni natječaj se odnosi, isključivo, na nabavu vozila za gradsku upravu“, poručili su iz kabineta Darinka Kosora.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni