„Balkanski CNN“ popunjava redove

Direktor programa za Hrvatsku Dubravko Merlić najavio je da će N1 biti ambiciozan i složen projekt koji želi postaviti visoke profesionalne standarde kao temeljno polazište u kreiranju programa

„Balkanski CNN“, kako kolokvijalno nazivaju novu regionalnu televizijsku mrežu N1, polako popunjava ekipu koja bi, prema najavama, već u travnju trebala startati s programom. Nakon Zorana Šprajca i Dunje Drvar Mazocco, od glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana sporazumni raskid radnog odnosa zatražila je i Anka Bilić Keserović. Nagađanja o idućim pojačanjima su brojna,a najčešće se spominju Željko Matić s Rasija 101 i Josip Šarić s HRT-a, kao i Ivana Dragičević Veličković, Mašenka Vukadinović i Iva Repač te Tihomir Ladišić sa 24 sata TV – projekta u gašenju, Mislav Bago s Nove TV  i Hrvoje Krešić s RTL-a.

Direktor programa za Hrvatsku Dubravko Merlić najavio je da će N1 biti ambiciozan i složen projekt koji želi postaviti visoke profesionalne standarde kao temeljno polazište u kreiranju programa. „Stoga je cilj angažirati profesionalce koji će točnim, brzim i atraktivnim vijestima privući gledatelje  da gledaju i vjeruju našem kanalu. Na konkurentnom hrvatskom tržištu to je ambiciozan, ali izvediv cilj“, rekao je Merlić.

N1 je partner Turner Broadcasting System Europe Limitedu, kao matičnoj kompaniji CNN Internationala. Emitirat će program iz tri velika informativna produkcijska centra u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu. (HND)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni