Bajke na Strosmayerovom šetalištu

Bajke na Strosmayerovom šetalištu

U subotu 29. 7. u 11:00 sati na Strossu počinju  “Bajke na Strossu”.  Bajke braće Grimm osuvremenio je, adaptirao te režirao Boris Kovačević, a u svijet bajki djecu i roditelje vodit će glumica Sanja Sumrak Rados.  U subotu na repertoaru je bajka “Kućna pomoćnica, a  u nedjelju  “Krojač i vila”.

Izvođenje bajke traje oko dvadeset minuta, a zatim slijedi interaktivni dio s publikom, u kojem će  Željka Klug, licencirana pripovjedačica bajki i edukatorica, naučiti djecu kako da ispričaju bajku, te kako da ju stave u današnje vrijeme.

Osim bajki, sugrađani mogu sudjelovati i u  Foto natječaju. Pravila natjecanja nalaze se na službenim stranicama, kao i program ostalih manifestacija. (Zg magazin)
';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t