Automobilski pozdrav proljeću

Vozači će moći ispitati ispravnost motora dijagnostičkim uređajem, svjetla, kočnice, donjeg postroja, ulja, antifriza i kočione tekućine. Besplatno će se zamjenjivati žaruljice i obavljati manja podešavanja. Obavljat će se i zamjena zimskih guma ljetnima po 30% nižim cijenama …

Zagrebački Automoto klub Maksimir od ove godine u kalendar događanja uvodi novu manifestaciju pod nazivom Automobilski pozdrav proljeću. Bit će to ustvari dan tehnike u kojemu AMK Maksimir sa svojim suradnicima iz autoservisne djelatnosti organizira više aktivnosti, vezanih za završetak zime i najavu proljeća, a koje mogu koristiti automobilistima. Ove godine događanja se odvijaju u radioničkim i otvorenim prostorima u Dubravi, u Autoservisu Bačić, Dubrava 256 k kao i na drugoj bližoj lokaciji i to u srijedu, 6. ožujka 2013. g. s početkom u 8 sati.

amk_maksimirVozači će moći ispitati ispravnost motora dijagnostičkim uređajem, svjetla, kočnice, donjeg postroja, ulja, antifriza i kočione tekućine. Besplatno će se zamjenjivati žaruljice u farovima svjetala i obavljati manja podešavanja. Obavljat će se i zamjena zimskih guma ljetnima po 30% nižim cijenama, ali i brza zamjena svih tekućina u automobilima.

Vozači koji su ove zime “pokupili” na cestama dosta soli, koja nagriza metalne dijelove automobila, moći će obavljati “odsoljavanje” u autopraonici podizanjem vozila na dizalicu i to po cijeni koja je za trećinu niža od redovnih cijena. Stručnjaci za klimatske uređaje besplatno će provjeravati ispuštanje plina, štetne mirise i uopće pravilan rad klimatskih uređaja, koji će se intenzivno koristiti u proljeće i ljeto.

Posjetitelji će se sami moći uvjeriti što im se događa dođe li u sudaru do prevrtanja automobila, a autoelektričari koji svakodnevno rješavaju probleme s elektronikom automobila ili otvaraju zaboravnima zaključana vozila, a da ne nanesu štetu elektronici, o tim će temama razgovarati sa zainteresiranima.

AMK “Maksimir” predstaviti će građanima i svoja specijalna vozila za popravke ili transportiranje neispravnih ili oštećenih automobila na cestama, a među njima i mali traktor koji dolazi na teško dostupna mjesta. Služba tehničke pomoći na cestama AMK “Maksimir” intervenira u godini dana blizu 3500 puta i vrlo je uspješna u otklanjanju svih vrsta kvarova.

Organizator će posjetitelje darivati svojim knjižnim izdanjima. Vozači koji žele koristiti neku od ponuđenih usluga trebaju se predbilježiti na telefone 23 18 442, 23 04 029 ili 099/81 39 018 do 04. ožujka u 12 sati. Većina aktivnosti traje cijeli dan, sve do 18 sati.

Pojedinosti na www.amk-maksimir.hr (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni