Atraktivni električni i hibridni automobili na Greencajt festivalu

Atraktivni električni i hibridni automobili na Greencajt festivalu

Velika novost nadolazećeg Greencajt festivala je Expo zona na kojoj će biti prezentirani najnoviji modeli električnih i hibridnih automobila.

Atraktivni električni model automobila, Mercedesov EQS, bit će po prvi put javno predstavljen široj publici i to upravo na najvećem zelenom festivalu u regiji, Greencajtu, koji će se održati od 3. do 5. lipnja 2022. u zagrebačkoj staroj Tvornici električnih žarulja i Rougemarin parku. Osim Mercedesa, svoje će električne i hibridne modele predstaviti brendovi Audi, Citroën, Peugeot, Škoda i Volkswagen.

Šest vodećih brendova u Hrvatskoj, kada je elektrifikacija automobila u pitanju, predstavit će svoje električne i hibridne modele upravo na našem Festivalu. Posjetitelji će imati priliku upoznati se sa svim dobrobitima koje nove generacije automobila donose“, najavio je Vinko Filipić, direktor Greencajt festivala. Dodao je kako je krajnje je vrijeme za naglašavanje važnosti savladavanja globalnih zelenih izazova.

Festival će ugostiti preko 60 stranih i domaćih govornika koji će diskutirati o održivim temama te predstaviti praktične primjere koji su nužni za promjenu dosadašnjih praksi u poslovanju i svakodnevnom životu. Osim predavanja, panel diskusija i radionica, posjetitelji će imati jedinstvenu priliku upoznati se s novim modelima hibridnih i električnih automobila. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni