Atletski spektakl u srcu Zagreba!

Atletski spektakl u srcu Zagreba!

Bliži nam se “Zagreb City Challenge”

(Foto: Pixabay)

Ovim dosad neviđenim sportskim spektaklom atletika sa stadiona stiže u gradsko središte, na Trg bana Josipa Jelačića.

U sklopu ovogodišnjeg 72. Boris Hanžeković memorijala, Zagreb City Challenge u petak, 9. rujna u 16 sati, na glavni zagrebački trg dovodi atletsku skakačku elitu. Odatle će slika vrhunskih muških skokova u dalj, skoka s motkom i troskoka za žene obići više od 130 svjetskih zemalja. Navijačka atmosfera, atraktivni skokovi i zabavni program stavit će kraljicu sportova u centar, pozornosti i Zagreba, a posjetiteljima svih generacija pružiti poseban sportski, turistički, kulturni i društveni doživljaj.

Zagreb City Challenge zasigurno neće propustiti oni koji žele biti dio ovog povijesnog spektakla, kojim glavni zagrebački trg na jedan dan postaje atletska špica. Tako će ovim događajem o kojem će se još dugo pričati, Zagreb ostati zabilježen kao poželjna turistička i sportska destinacija, čime će se pridružiti gradovima domaćinima atletskih atrakcija u samom centru grada, poput natjecanja na glavnom kolodvoru u Zürichu, Golden Roof Challenge u Innsbrucku i gradskom središtu Lausanne.

Boris Hanžeković memorijal – WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike. Tako vas uz Zagreb City Challenge, 10. rujna očekuje Atletski Kids Day u Parku Maksimir, Utrka 3 km kao i Memorijal Ivana Ivančića, atraktivno večernje bacanje kugle na gradskim fontanama, a dan nakon, 11. rujna, tradicionalni atletski miting na Stadionu Mladost za koje su ulaznice u prodaji. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni