Atletičarka Matea Parlov posjetila gradonačelnika Bandića

Atletičarka Matea Parlov posjetila gradonačelnika Bandića

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je jutros u Gradskoj upravi atletičarku iz AK Svetice Mateu Parlov, višestruku rekorderku i prvakinju Hrvatske.

Nakon sastanka Matea je istaknula da je nedavno u Sevilli na maratonu postigla drugi rezultat svih vremena u Hrvatskoj te time ispunila normu za Svjetsko prvenstvo koje će se održati na jesen u Dohi. Osim Svjetskog prvenstva cilj mi je sudjelovati i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020., rekla je Matea te dodala da će sredinom travnja sudjelovati i na beogradskom polumaratonu. Zahvalila je gradonačelniku Bandiću i Gradu na potpori joj pružaju u realizaciji njenih sportskih ciljeva.

»Naša Matea velika je sportašica koja ostvaruje odlične rezultate i na tome joj čestitamo. Pobrinut ćemo se da joj osiguramo sve preduvjete kako bi nastavila ostvarivati odlične rezultate u svojoj karijeri. Rijetki su sportaši koji iz kratkih pruga prelaze u duge, to je veliki izazov i želimo joj puno uspjeha u daljnjim natjecanjima«, rekao je pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni