Asfaltiranje Ilice završava 4. kolovoza

Asfaltiranje Ilice završava 4. kolovoza

Na raskrižju Selska cesta / Jadranski most u tijeku su izmjene oštećenih tramvajskih pruga te će do 6. kolovoza za sav promet biti zatvoren privoz zapad-istok

Radovi na uređenju dotrajalog kolnika Ilice u potezu od križanja s Ulicom Republike Austrije do Selske ceste, koji su započeli u ponedjeljak 28. srpnja trebali bi, prema najavama iz Zagrebačkih cesta, biti završeni do 4. kolovoza. Za trajanja radova promet će se odvijati po tramvajskoj pruzi, u skladu s privremenom regulacijom prometa. Iz Zagrebačkih cesta upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te građane mole za trpljenje i razumijevanje.

Zbog izvođenja radova uređenja Jukićeve ulice, na dijelu od križanja s Kačićevom ulicom do kućnog broja 8 (prijelaz preko tramvajske pruge) promet će biti onemogućen do subote 2. kolovoza. Za vrijeme navedenih radova obilazni pravci su: Jukićeva – Kačićeva – Kršnjavog – Savska cesta i Savska cesta – Trg D. Petrovića – Brozova – B. Adžije – Jukićeva.

Na raskrižju Selska cesta / Jadranski most u tijeku su izmjene oštećenih tramvajskih pruga te će do 6. kolovoza za sav promet biti zatvoren privoz zapad-istok (iz smjera Selske ceste prema Savskoj cesti). Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova je: Selska cesta – Jadranski most – Remetinečka cesta – Jadranski most – Savska cesta.

Do petka 22. kolovoza radit će se na uređenju pločnika Tratinske ulice, na dijelu od Ulice Florijana Andrašeca do Nove ceste. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni