Arhitektonska rješenja za razvojno-poduzetnički centar Seecel

Arhitektonska rješenja za razvojno-poduzetnički centar Seecel

„Prepoznali smo da će Centar podržati učenje poduzetništva, poticanje poduzetničkog duha, sve u cilju jačanja konkurentnosti zemalja u regiji. Stoga je Grad Zagreb Ministarstvu bez naknade na 99 godina ustupio pravo građenja na zemljištu na Kajzerici“, podsjetio je gradonačelnik Bandić

U prostorijama Društva arhitekata Zagreba ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras jučer je otvorio Izložbu natječajnih radova Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe Seecel na Kajzerici. Natječaj su u travnju raspisali Ministarstvo poduzetništva i obrta i Društvo arhitekata Zagreba.

Izložbi je prisustvovao i gradonačelnik Milan Bandić, na čiji prijedlog je i donesen Zaključak o prihvaćanju Sporazuma o zajedničkoj suradnji između Grada Zagreba i Ministarstva poduzetništva i obrta na realizaciji izgradnje centra za razvoj.

„Prepoznali smo da će Centar podržati učenje poduzetništva, poticanje poduzetničkog duha kod svih generacija, a sve u cilju jačanja konkurentnosti zemalja u regiji. Stoga je Grad Zagreb Ministarstvu bez naknade na 99 godina ustupio pravo građenja na zemljištu na Kajzerici“, podsjetio je gradonačelnik Bandić.

Na natječaj za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja Centra zaprimljeno je 17 radova, a glavna nagrada u iznosu  120.000 kuna dodijeljena je autoru Igoru Franiću i njegovom timu. (zagreb.hr / zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni