Ante Kostelić postaje Bandićev savjetnik za Sljeme

Ante Kostelić postaje Bandićev savjetnik za Sljeme

Na sastanku je dogovoreno da će Ante Kostelić, već od sutra, biti posebni savjetnik gradonačelnika zadužen za Sljeme, odnosno daljnje provođenje projekta Sljeme

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas Antu Kostelića s kojim je razgovarao o projektima vezanima uz Sljeme.

S obzirom na dugogodišnje zajedničke napore da ono postane ono što danas jest – mjesto rekreacije Zagrepčana i gostiju našega grada, ali i skijalište upisano u svjetske natjecateljske kalendare, na današnjem susretu u Salonu gradonačelnika, dogovoreno je da će Ante Kostelić, već od sutra, biti posebni savjetnik gradonačelnika zadužen za Sljeme, odnosno daljnje provođenje projekta Sljeme.

Nakon povratka sa Olimpijskih igara krajem veljače 2014. godine biti će upriličen razgovor na kojemu će gospodin Kostelić iznijeti više informacija uz buduće razvojne projekte vezane uz Sljeme i Medvednicu, a za godinu dana trebao bi i operativno preuzeti aktivnosti vezane za skijalište na Sljemenu.

Sastanku su prisustvovale zamjenice gradonačelnika Sandra Švaljek i Vesna Kusin, te pomoćnik pročelnika u Uredu za obrazovanje, kulturu i šport Milan Čolić. (zagreb.hr)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni