Angela Merkel kod Bandića

Angela Merkel kod Bandića

„Dopeljali smo vam ovdje cijelu Vladu RH, a i Merkelicu, gradonačelniče, pa dok vi zasjedate i nalazite rješenje za izlaz iz krize, mi ćemo malo vladati i trošiti. Bez brige možete imati povjerenja u nas“

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predao je u četvrtak u Gradskoj upravi ključeve Grada tradicionalnoj fašničkoj povorci KUD-a Prepuštovec, koja će vladati do subote 1. ožujka, kada će fašničkih običajima i spelancijama zabavljati građane i vratiti ključ gradonačelniku.

Dopeljali smo vam ovdje cijelu Vladu Republike Hrvatske, a i Merkelicu, gradonačelniče, pa dok vi zasjedate i nalazite rješenje za izlaz iz krize, mi ćemo malo vladati i trošiti. Bez brige možete imati povjerenja u nas“, rekao je predsjednik KUD-a Prepuštovec Josip Lipar, zahvalivši ujedno gradonačelniku na dugogodišnjoj potpori.

„Drago mi je što ste nas uspjeli spojiti nakon više od dvije godine i što je konačno kod nas kompletna Vlada“, odgovorio je gradonačelnik. „Ja ću se sada malo odmoriti dok su kod vas ključevi, a vi nemojte previše potrošiti do subote, kada se vidimo na Jelačić placu“, dodao je gradonačelnik Milan Bandić. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni