Andrea Erjavec (23) je nova Miss Universe Hrvatske

Andrea Erjavec (23) je nova Miss Universe Hrvatske

(FOTO: PR Miss Universe Hrvatske)

Andrea Erjavec (23) iz Perušića sinoć je izabrana za nova Miss Universe Hrvatske. 27.izbor Miss Universe Hrvatske održan je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu.

U finalu izbora nastupilo je šesnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. Prednatjecanje za plasman u Top10 uključivalo je intervju s članovima žirija i natjecanje u kupaćim kostimima.

Osim ljepotom, ovogodišnja pobjednica istaknula se i svojom biografijom te studira razrednu nastavu na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek Petrinja.

Andrea voli biti u pokretu i iskoristiti vrijeme na najkvalitetniji način, družiti se s obitelji i prijateljima, otići u kazalište, muzeje. Ranije je trenirala i košarku. Smatra da bi svi na svijetu trebali imati pristup obrazovanju, informacijama i resursima kako bis e mogli aktivno uključiti u društvene procese i stvoriti pozitivne promjene u svijetu.

Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za psihičko i fizičko zdravlje djece, jer smatra da je to jedan od najvećih problema s kojim se djeca suočavaju. Također, smatra da je važno ulagati u obrazovanje i osnaživanje roditelja kako bi mogli pružiti kvalitetnu njegu i podršku djeci u svim aspektima njihovog života.

Prva pratilja je Lucciana Ćebo iz Zagreba

Novoizabranoj Miss Universe Hrvatske 2023 Andrei pratilje su Lucciana Ćebo kao prva, Sara Garac kao druga pratilja, četvrtoplasirana Top5 finalistica je Mihaela Posavec, a petoplasirana odnosno četvrta pratilja je Polina Mytko.

(FOTO: PR Miss Universe Hrvatske)

Titulu miss simpatičnosti dodijelile su djevojke među sobom pa je pobjednicom proglašena Paola Kliba iz Pule.

Prošlogodišnja pobjednica Arijana Podgajski okrunila je svoju nasljednicu, 27.po redu Miss Universe Hrvatske, koja je kao glavnu nagradu dobila četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 Eura.

U glazbenom dijelu programa nastupio je najbolji muški vokal Jacques Houdek i Groovetastic dok je program vodio Davor Garić.

U publici su sjedile i nekadašnje missice , čak njih 12; Ivana Mišura, Ivana Delač, Elizabeta Burg, Sarah Ćosić, Barbara Filipović, Mirna Naiia Marić, Lana Obad, Marijana Rupčić i Arijana Podgajski.

Hrvatska Miss Universe dobila je i čast predstavljati našu zemlju na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2023 krajem ove godine u El Salvadoru.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni