AMK Maksimir se odriče dijela članarine za pomoć poplavljenima

AMK Maksimir se odriče dijela članarine za pomoć poplavljenima

Svi novi članovi Kluba iz bilo kojeg mjesta mogu koristiti odmah sve tehničke i druge usluge koje im pruža AMK Maksimir ili HAK u cijeloj zemlji. Svaki uplatitelj moći će provjeriti u evidenciji Kluba svoj donatorski status

Od svih vozača u Hrvatskoj koji se od 5. lipnja do kraja ove godine prvi put učlane u Automoto klub Maksimir, po 20 kuna odvojit će se za građane s poplavljenih područja Hrvatske. Novac prikupljen na taj način koristit će se za obnovu i popravak osobnih automobila građana s poplavljenih područja. Svaki automobilist koji će koristiti takav sistem učlanjivanja u AMK Maksimir evidentirati će se kao donator, a imena svih biti će objavljivana na web stranici AMK Maksimir www.amk-maksimir.hr.

Učlanjivanje se obavlja u prostorijama AMK Maksimir u Zagrebu (Ružmarinka 17), osobnim dolaskom, elektronskim putem, slanjem uplate poštom ili na drugi način i to u punom iznosu, koji je za godišnju članarinu 200 kuna. Pod pojmom “prvo učlanjivanje” smatraju se svi vozači koji još nisu članovi Kluba ili su imali prekid članstva dulji od tri mjeseca.

Svi novi članovi Kluba iz bilo kojeg mjesta mogu koristiti odmah sve tehničke i druge usluge koje im pruža AMK Maksimir ili HAK u cijeloj zemlji. Svaki uplatitelj moći će provjeriti u evidenciji Kluba svoj donatorski status.

Pozivaju se vozači iz Hrvatske, koji su i inače imali namjeru da se učlane u AMK Maksimir da to učine sada, kako bi svojim prilogom pomogli u osposobljavanju automobila građana kojima su prijevozna sredstva neophodno potrebna za obavljanje svakodnevnih poslova. Sve informacije i telefonsko učlanjivanje može se obaviti na tel. 23 04 029, 23 18 442, 099/81 39 018 svakog dana od 8 do 16 sati. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni