Akcijska prodaja knjiga AGM-a

Akcijska prodaja knjiga AGM-a

U ponudi je cijela nova produkcija, brojna hit izdanja svjetski poznatih pisaca te starija izdanja starija izdanja koja se mogu kupiti već za 1 kunu

I ove godine uoči Božića nakladnička kuća AGM organizira akcijsku prodaju knjiga u prostoru Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga, u Ulici grada Vukovara 41. Tijekom trajanja akcijske prodaje, od ponedjeljka, 15. do srijede, 19. prosinca, moći će se kupiti više od 100 naslova AGM-a po prigodnim cijenama. U ponudi je cijela nova produkcija, brojna hit izdanja svjetski poznatih pisaca te starija izdanja koja se mogu kupiti već za 1 kunu.

Od novijih naslova u AGM-u izdvajaju:

Arhitektonski atlas Zagreba – remek djelo u izdanju AGM- a u kojem nas autor Dragan Damjanović kronološki vodi kroz arhitekturu svih kvartova Zagreba.

Svjetsko zlo i patnja – novi je biser urednika Krešimira Mišaka u kojem nam govori o nasljeđu 13 loza iluminata. Knjiga je objavljena u biblioteci Obelisk.

Za nadopunu kućne biblioteke ili kao izvrstan dar preporučuju i knjigu Hrvatska bajoslovlja, autora Vida Baloga, koja se tijekom trajanja akcije može kupiti po cijeni od 200 kuna. Knjiga je posvećena izmišljenim bićima i pojavama koja su dugo preživljavala u pučkoj tradiciji i bogato je ilustrirana, što to posebno izdanje čini iznimno vrijednim dijelom hrvatske kulturne baštine.

Iz biblioteke Stari hrvatski gradovi sniženi su naslovi Stari Zadar – gospodar zlata i srebra, Stari Šibenik kalama, skalama i butama te Stari Zagreb od vugla do vugla.

Za djecu je u ponudi dječja slikovnica Najmanji anđeo te razne bojanke.

Plaćanje je moguće gotovinom i karticama.

Knjige se mogu kupiti u ponedjeljak i srijedu od 7.30 do 18.30 sati te u utorak od 7.30 do 15.30 sati. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni