Akcije u mjesecu osviještenosti o debljini

Akcije u mjesecu osviještenosti o debljini

 Grad Zagreb, u suradnji s Udrugom za prevenciju prekomjerne težine i s Domom zdravlja Zagreb-Centar organizirat će predavanja i radionice koje su posvećene problemima vezanim uz debljinu povodom ovogodišnjeg obilježavanja mjeseca osviještenosti o debljini, koje je započelo kazališnim nastupom 15. ožujka i Trećim kongresom o debljini održanim 16. ožujka u hotelu Dubrovnik.

Iz Gradskog ureda za zdravstvo pozivaju zainteresirane građane da dođu na predavanja i radionice koje su posvećene problemima vezanim uz debljinu. One će se održati u dvorani na prvom katu u Domu zdravlja Zagreb-Centar u Runjaninovoj 4 u 17 sati prema slijedećem rasporedu:

  • 4. travnja 2019 – radionica pod nazivom „Osviještenost o hrani“ koju će održati Kristina Beljan, mag.nutr., Dom zdravlja Zagreb – Centar, Savjetovalište za prehranu.
  • 5. travnja – predavanje pod nazivom „Kako spriječiti nastanak debljine kod djeteta“ koje će održati Ana Balažin Vučetić, dr.med. spec. pedijatar, Dom zdravlja Zagreb – Centar.
  • 9. travnja – predavanje pod nazivom „Debljina i inkontinencija“ koju će održati Cvjeta Mitić, vms.
  • 16. travnja – predavanje pod nazivom „Debljina – usvojena ili genetski predodređena“ koju će održati Helena Križan, mag.paed.soc. i Dora Bukal, dr.med. spec. epidemiolog, Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
  • 12. travnja – predavanje pod nazivom „Kongnitivno-bihevioralni pristup ovisnosti o hrani“koje će održati Ana Puljak, dr.med. spec. jav. zdravstva, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

(zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni