Akcija “Kupujmo hrvatsko” u Jastrebarskom

Akcija “Kupujmo hrvatsko” u Jastrebarskom

Cilj akcije je promovirati kvalitetne hrvatske proizvode, posebice one sa znakovima “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, te ukazati na važnost kupnje domaćih  proizvoda kako bi se pridonijelo jačanju hrvatske industrije, zaposlenosti i očuvanju nacionaloga identiteta

Ovogodišnja promotivna akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” i pridružena joj akcija “Vrijedne ruke” na području Zagrebačke županije održavaju se 18. lipnja u Jastrebarskom (Sajmište) od 9.00 do 13.00 sati, u izvršnoj organizaciji Komore Zagreb.

Hrvatske tvrtke, obrtnici, poljoprivredna gospodarstva i individualni proizvođači tom prigodom  na velikom izložbenom prostoru jastrebarskog Sajmišta imat će priliku predstaviti svoje proizvode i usluge s mogućnošću prodaje po promotivnim cijenama. Inače, kao i prošlih godina, svrha ove 14. po redu akcije “Kupujmo hrvatsko” je promovirati kvalitetne hrvatske proizvode, posebice one sa znakovima “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, te ukazati na važnost kupnje domaćih  proizvoda kako bi se pridonijelo jačanju hrvatske industrije, zaposlenosti i očuvanju nacionaloga identiteta.  Znak “Hrvatska kvaliteta” do sada je dobilo 231 proizvod, dok znak “Izvorno hrvatsko” nosi 122 proizvoda, navode u Hrvatskoj gospodarskoj komori.  (zg-mag)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni