AK Siget: Damir Škaro ponovno izabran za predsjednika

AK Siget: Damir Škaro ponovno izabran za predsjednika

U budućnosti, Autoklub Siget nastojat će sve nove projekte, barem djelomično, financirati iz EU fondova. To se posebno odnosi na razvojne projekte u turizmu u koji se sve više ulaže

Autoklub Siget jučer je svečano obilježio 10. obljetnicu Izborne Skupštine na kojoj je izabrana nova Uprava na čelu s predsjednikom dr. Damirom Škarom.

„17. lipnja 2004. godine izabran sam za predsjednika Autokluba Siget. Klub je bio u teškom financijskom stanju, u milijunskim dugovima. U ovih 10 godina uspjeli smo ono što je tada izgledalo gotovo nemoguće; ne samo da smo uspjeli otplatiti dugove već smo se okrenuli razvoju i nastojali kroz povećanje obima posla spasiti radna mjesta. Danas imamo 120 zaposlenih, a povjerenje nam je ukazalo 25 000 članova što nas obvezuje da i dalje nastojimo biti najbolji“, rekao je predsjednik dr. Damir Škaro.

Na svečanosti je unatoč bolesti bio i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić: „Nakon respektabilnog izvještaja o vašem radu ne treba ništa više puno govoriti. Želim vam puno uspjeha i da za četiri godine u skladu sa vašim planom imate 30 tisuća članova.“

U budućnosti, Autoklub Siget nastojat će sve nove projekte, barem djelomično, financirati iz EU fondova. To se posebno odnosi na razvojne projekte u turizmu u koji se sve više ulaže. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni