Advent u Zagrebu osvojio još jednu vrijednu nagradu

Advent u Zagrebu osvojio još jednu vrijednu nagradu

Advent u Zagrebu osvojio je prošli tjedan “Event strategy award” na drugom Europskom festivalu turizma i strategije, održanom u Dubrovniku. Dodjela je upriličena tijekom svečane večere u tvrđavi Revelin kojoj su nazočili svi sudionici Festivala: Rueil Malmaison, Bad Homburg (Njemačka), Bromla (Malta), Chisinau i Orhei (Moldavija), Ferrara (Italija), Graz (Austrija), Herceg Novi i Kotor (Crna Gora), Le Touquet, Nimes, Ouistrehem Riva-Bella i Rueil-Malmaison (Francuska), Plovidv (Bugarska), Požarevac (Srbija), Sarajevo (Bosna i Hercegovina) te Dubrovnik, Solin i Zagreb iz naše zemlje.

Posljednih godina Zagreb postaje sve poželjnija destinacija u doba Adventa te božićnih i novogodišnjih blagdana. U vrijeme došašća Zagreb nudi posebno ozračje koje se jednostavno mora doživjeti. Sve veći broj turista odabire glavni grad Hrvatske kao svoje odredište u to doba godine, jer je dobra zabava zajamčena na gotovo svakom koraku. Gradske ulice i trgovi pozivaju vas da se opustite i uživate u pjesmi, plesu i drugim vrstama zabave s obitelji i prijateljima. Uživati možete i u tradicionalnim delicijama ili tematskim programima.

Turistička zajednica grada Zagreba iznimno je zadovoljna i ponosna postignutim uspjehom koji pokazuje da, osim posjetitelja, i struka prepoznaje odlike Zagreba. Nagrada “Event strategy award” još je jedno priznanje za trud i rad uložen u promicanje Zagreba kao poželjne i atraktivne europske destinacije.

Naslovna fotografija: Melita Funda

(Zg magazin)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni