Advent u Staroj Vlaškoj donosi bogati koncertni program

Advent u Staroj Vlaškoj donosi bogati koncertni program

(Foto: Arhiva TZGZ)

Stara Vlaška postala je nova lokacija ovogodišnjeg Adventa Zagreb koja stvara pravu božićnu ugodu za sve posjetitelje. Uz prigodne dekoracije, vikendima se na ovoj lokaciji održavaju koncerti biranih glazbenika i to svakog petka i subote u 18:00 sati te još subotama i nedjeljama u 12:00 sati.

Ovu subotu, 10. prosinca s početkom u 18 sati bit e održan koncert zagrebačkog benda Tames Jailor koji sviraju obrade probranih funk pjesama 20. i 21. stoljeća. Iduće subote, 17. prosinca u 18:00 sati nastupaju poznati solisti Sandra Bagarić, Đani Stipaničev i pijanist Darko Domitrović, dok u petak, 23. prosinca u 18:00 sati, nastupa Film Music Orchestra. Popis svih izvođača, kao i satnice koncerata možete pronaći na: https://www.adventzagreb.hr/glazba-u-adventu, a u slučaju kiše koncerti će se održati u prvom mogućem terminu.

A, kako bi se osigurao pravi doživljaj zimske bajke i za one najmlađe, ZET u promet ponovno vraća Veseli božićni tramvaj koji će pronositi blagdanski duh našim gradom. Jedinstvena je to priredba koja uključuje vožnju turističkim tramvajem iz 1924. godine u trajanju od pola sata, uz prigodan igrokaz Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka, a osigurana je i podjela slatkiša našim najmlađim sugrađanima i posjetiteljima.

Podsjećamo, Veseli božićni tramvaj će biti u prometu od utorka, 6. prosinca do subote, 31. prosinca. U navedenom periodu, tramvaj će voziti svakih pola sata i to od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 19 sati, petkom od 12 do 16 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 16 sati. Detaljnije informacije dostupne su na: https://zg-magazin.com.hr/veseli-bozicni-tramvaj-od-utorka-vozi-sredistem-zagreba/(ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni