Abrakadabra Zoo – od 5. do 30 listopada

Abrakadabra Zoo – od 5. do 30 listopada

Priča kaže da su lavovi počeli jesti travu, antilope plivati u bazenu vodenkonja, a rode se zbližavati s otrovnim žabama…

Abrakadabra Zoo – živopisni noćni obilasci Zoološkog vrta grada Zagreba koje pokreće priča puna uzbuđenja, straha i veselja, organizirat će se svake večeri od 5. do 31. listopada.

Kako bi se posjetiteljima predstavio život noćnih životinja, ali i onih koje obožavaju dobar san, osmišljen je neobičan zaplet. Edukatori Zoološkog vrta za Abrakadabra Zoo postaju kostimirani likovi – vještice i čarobnjaci. Neobična bića stižu na veliki kongres u maksimirsku šumu. Skupljaju se s jednim zadatkom – otkriti što je i zašto u prirodi pošlo po krivome. Priča kaže da su lavovi počeli jesti travu, antilope plivati u bazenu vodenkonja, a rode se zbližavati s otrovnim žabama.

U rješenju misterija vješticama i čarobnjacima trebaju pomoći djeca hrabra i čista srca. Sretan kraj svi će proslaviti u restoranu Kod morskog lava uz topli čaj, muffine i radionicu dubljenja bundeva.

U programu mogu sudjelovati djeca starija od pet godina s pratnjom odrasle osobe.

Posjetitelji mogu birati između dva termina – onog s početkom u 18.15 i onog koji počinje u 20.15 sati. Skupine mogu imati do 25 osoba.

Ulaznice za Abrakadabra Zoo mogu se kupiti na blagajnama Zoološkog vrta svakog dana od 9 do 18 sati.

Cijena ulaznice:

Termini od ponedjeljka do četvrtka:

  • djeca od 5 do 14 godina: 35 kn
  • odrasli: 60 kn

Termini od petka do nedjelje:

  • djeca od 5 do 14 godina: 60 kn
  • odrasli: 80 kn

Više o programu i načinu rezervacije pronađite OVDJE. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni