6. Zelinska šatorijada

6. Zelinska šatorijada

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline organizira 6. Zelinsku šatorijadu koja će biti održana u park zelinskog ŠRC-a od 19. do 21. kolovoza.

Svi zainteresirani pozvani su da postave svoj šator, organiziraju svoj “dom” u prirodi i zabave se.

Šatori će se moći početi postavljati u petak, 19. kolovoza od 15 sati. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu.

Prijave za zaprimaju do srijede, 17. kolovoza 2022.

Hrana:

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema:

Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…

Iz turističke zajednice pozivaju posjetitelje da ponesu gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati…

Sudionici trebaju imati vlastiti šator i/li opremu za kampiranje. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.

Sanitarni čvorovi su osigurani, a za miran i siguran san posjetitelja brinut će zaštitari iz Lupus zaštite d.o.o.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati u Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni