6. ZeGeVege festival održivog življenja

6. ZeGeVege festival održivog življenja

Organizatori posjetiteljima obećavaju dobru zabavu u dvodnevnom druženju s brojnim izlagačima i izvođačima iz Hrvatske i inozemstva na čak 60 štandova

Na Trgu bana Jelačića u petak i subotu, 6. i 7. rujna održava se 6. „ZeGeVege festival“ vegetarijanstva i održivog življenja. Organizatori podsjećaju kako je festival prošle godine posjetilo 30 tisuća posjetitelja,  dok je u njemu sudjelovalo 24 glazbenih izvođača i 60 izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama. Očekuje se da će i ove godine festival biti podjednako uspješan.

Organizatori posjetiteljima obećavaju dobru zabavu u dvodnevnom druženju s brojnim izlagačima i izvođačima iz Hrvatske i inozemstva na čak 60 štandova što će biti popraćeno glazbeno-scenskim programom u ukupnom trajanju od 20-ak sati.

U petak festival se održava od 9 do 21 sati, a u subotu od 9 do 17 sati. Nakon Linza, Ljubljane, Graza, Winterthura, Münchena, Beča, Klangenfurta, Iserlohna i Innsbrucka vrijeme je za rujansku Veganmaniju u Zagrebu.

Potporu Festivalu dali su: Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, Gradski ured za zdravstvo i branitelje, Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Turistička zajednica grada Zagreba i Ministarstvo poljoprivrede. (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni