46. Zlatna pirueta u Ledenoj dvorani Doma sportova

46. Zlatna pirueta u Ledenoj dvorani Doma sportova

Nakon višestruke svjetske i europske prvakinje, Talijanke Caroline Kostner prošle godine, na ledu Doma sportova na ovogodišnjoj Pirueti klizati će aktualna olimpijska i svjetska pobjednica, Južnokorejka Kim Yuna

Najstarije klizačko natjecanje u svijetu, Zlatna Pirueta Zagreba, održava se po  46. puta u Zagrebu. Klizački spektakl trajat će od 5. do 7. prosinca u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Posebno će biti interesantno natjecanje u ženskoj kategoriji. Nakon višestruke svjetske i europske prvakinje, Talijanke Caroline Kostner prošle godine, na ledu Doma sportova na ovogodišnjoj Pirueti klizati će aktualna olimpijska i svjetska pobjednica, Južnokorejka Kim Yuna. U natjecanju će sudjelovati i Japanka Miki Ando, svjetska prvakinja iz 2011.  zbog koje će u Japanu biti izravan televizijski prijenos iz Doma sportova i to tijekom sva tri dana natjecanja. A tu je i Elizaveta Tuktamiševa, aktualna prvakinja Rusije… Spomenimo da će korejsku i japansku klizačicu bodriti više stotina navijača koji su stigli u Zagreb kako bi uživo pratili njihov nastup.

Trodnevna karta i karta za Reviju pobjednika stoje po 75 kuna. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni