365 dana Vlade: „Svjesni smo teške situacije“

“Bit će grešaka, promašaja i krivih procjena, bit će nesuglasica, ali ići ćemo pravcem kojim smo obećali. Dajem riječ za to”, rekao je u svom govoru predsjednik Vlade, Zoran Milanović povodom glasanja o povjerenju novoj Vladi prije točno godinu dana, 23. prosinca 2011. godine.

Godinu dana kasnije predsjednik Vlade izjavio je: „Da je teško, teško je, da je neizvjesno, neizvjesno je, ali da imamo šanse i da teškim radom i naporima možemo naprijed i da možemo biti jedna od europskih priča o uspjehu, to možemo!“, preneseno je na web stranici Vlade Republike Hrvatske.

„Promjena je bilo mnogo, no nikako ne i dovoljno. U prigodnoj infografici odlučili smo izdvojiti teme o kojima smo zajedno u proteklih 365 dana razgovarali preko društvenih mreža, pisama e-pošte, tribinama, savjetovanjima i javnim raspravama. Mnogo drugih zakona, pitanja, uredbi, pravilnika i mjera nesumnjivo je bilo tijekom proteklih 365 dana no kako smo informacije željeli oblikovati u sliku, ipak smo mnoge od njih morali izostaviti. Ne sumnjamo da će mnogo više konstruktivnih javnih rasprava biti i u budućnosti, počevši naravno i od ove infografike“, navodi se u objavi.

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni