2Cellos klasičnim izvedbama oduševili rasprodani Lisinski

2Cellos klasičnim izvedbama oduševili rasprodani Lisinski

Luka Šulić i Stjepan Hauser pokazali su kako njihova violončela zvuče u partiturama Vivaldija, Boccherinija, Bacha, Rachmaninova, Morriconea, Zimmera…

Nakon turneje u Americi i Japanu naš se slavni duo 2Cellos vratio u Zagreb, točnije u Lisinski gdje su sinoć sa Zagrebačkim solistima izvodili klasičnu glazbu. Pošto je koncert brzo rasprodan, pobrinuli su se da nitko ne ostane zakinut te organizirali još jedan, i to večeras, za kojeg su karte još na raspolaganju.

Luka Šulić i Stjepan Hauser pred brojnom su publikom pokazali kako njihova violončela zvuče u partiturama Vivaldija, Boccherinija, Bacha, Rachmaninova, Morriconea, Zimmera…

Prije četiri godine svijet klasične glazbe odlučili su obogatiti nečim potpuno drukčijim i ugodno iznenadili svijet obradom pjesme Smooth Criminal, potom turnejom i suradnjom s Eltonom Johnom, suradnjom s klasičnim umjetnicima poput Lang Langa i nastupima na najprestižnijim svjetskim pozornicama te milijunima obožavatelja diljem svijeta.

Nakon koncerata u Zagrebu Luka i Stjepan kreću dalje na njemačku, japansku i korejsku turneju na kojoj će promovirati aktualni album „CELLOVERSE“. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni