25. godišnjica rada Otvorene televizije

25. godišnjica rada Otvorene televizije

„Ova Akademija zamišljena je kao interna svečanost, priznanje svima nama na 25 godina zajedničkog truda, stvaranja i rada kako bi našu televiziju doveli do ovih dimenzija“, rekao je glavni urednik Romano Bolković.

Povodom obilježavanja 25. godišnjice rada Otvorene televizije (OTV) i Nagrade Grada Zagreba, koju je OTV dobila na svečanoj sjednici na Dan Grada Zagreba, jučer je u Gradskoj skupštini održana svečana Akademija. Osim predstavnika OTV-a na Akademiji su bili zamjenica gradonačelnika Zagreba Sandra Švaljek i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor.

Tom je prigodom Švaljek čestitala djelatnicima, vodstvu i laureatima Otvorene televizije, odnosno Jabuke TV, na 25 godina uspješnog djelovanja i rada za koju su i dobili Nagradu. Ona je istaknula kako nije lako opstati tolike godine, te da je to ujedno i dokaz njihove kvalitete.

„U svakom slučaju ste doprinijeli demokratizaciji društva, uveli nove i drugačije stvari u program, na čemu vam još jednom čestitam i ubuduće želim puno uspjeha. Nemojte se ljutiti na nas kada se mi ljutimo zbog vaših pitanja, pitajte i dalje jer to je vaš posao, da pitate, kritizirate i usmjeravate nas“, rekla je Švaljek.

„Ova Akademija zamišljena je kao interna svečanost, priznanje svima nama na 25 godina zajedničkog truda, stvaranja i rada kako bi našu televiziju doveli do ovih dimenzija“, rekao je glavni urednik Romano Bolković te se zahvalio gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću na podršci i tome što je imao senzibiliteta za njih.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni