23. Beauty&Hair Expo Zagreb na Velesajmu

23. Beauty&Hair Expo Zagreb na Velesajmu

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti, 23. po redu Beauty&Hair Expo Zagreb održava se od 4. do 6. ožujka na Zagrebačkom velesajmu.

Sajam će se održati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, a nastupit će 70 izlagača na 2850 četvornih metara izložbenog prostora. Posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju.

Izlagači će predstavljati novitete iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, najnovije trendove u kozmetičkim tretmanima, nadolazeće trendove u bojanju, šišanju i stiliziranju kose, njezi i dizajnu noktiju, suvremenu kozmetičku i frizersku opremu kao i pribor za salone.

Posjetitelje očekuju brojni noviteti i sajamski popusti, nove tehnologije uređivanja noktiju, ayurvedske linije proizvoda za njegu cijelog tijela, trajna šminka, oblikovanje i njega obrva i trepavica, šminkanje i savjeti za uređivanje, inovativne tehnike masaže protiv celulita te razne primjene raznih tretmana za uklanjanje masnoća na tijelu i licu te program fizioterapije i drugi noviteti.

Edukativan program

Industrija ljepote vrlo je dinamična i neprekidno se mijenja. Svake sezone lansira obilje noviteta, zato je Beauty&Hair Expo Zagreb pravo mjesto za nova saznanja i korisne informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s vama posjetiteljima, poručuju iz Velesajma.

Sajam Beauy&Hair Expo Zagreb uz izlagački dio uvijek nudi i kvalitetan edukativni program.

Održat će se natjecanje uređivanja noktiju s temom „Nails in Paris“, revija frizerskih radova učenika strukovnih škola, predavanje i prezentacije za učenike strukovnih škola…

Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati. Ulaz na sajam je besplatan, a može ga se posjetiti samo uz važeću COVID potvrdu. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni