2. Sajam Pravo doba na Zagrebačkom velesajmu

2. Sajam Pravo doba na Zagrebačkom velesajmu

U Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu, od 19. do 21. svibnja održava se sajam “Pravo doba” za građene treće dobi.

Ulaz je  besplatan, a namjera organizatora ovog Sajma je podignuti kvalitetu življenja u starijoj dobi. Izlagači na Sajmu će pokušati poduniti odgovore na bitna pitanja poput: kako očuvati i/ili poboljšati svoje zdravlje, kako najbolje iskoristiti i organizirati svoje vrijeme, kako se integrirati u društvo te na koji način ostvariti dobre međugeneracijske komunikacije.

Posjetitelji Sajma će moćo doznati sve novitete u vezi s domovima za starije osobe, kao i o lječilištima i toplicama. Također će biti izložena i prezentirana različita pomagala, potrebni dodaci prehrani te obavijesti o uslugama i proizvodima koji se nude na našem tržištu, a koji su potebni u poboljšanju kvalitete življenja u zreloj dobi.

“Pravo” doba pripremilo je i radionice za građene 50+, tako će se zainteresirani, između ostalog, moći okušati i kao grafiteri.

U sklopu Sajma održat će se bogat stručno-popratni program koji će obuhvatiti niz tema namijenjenih stručnjacima koji rade sa osobama starije životne dobi i njihovim obiteljima kao i široj javnosti. Ističemo kako su pojedina stučna predavanja prijavljena Hrvatskoj komori socijalnih radnika. U izlagačkom dijelu Sajma posjetitelji će imati priliku upoznati se s ponudom proizvoda i usluga različitih tvrtki, ustanova i organizacija civilnog društva.

Sajam će svečano otvoriti gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak, 19. svibnja u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, s početkom u 14.30 sati.

Na ovim poveznicama možete vidjeti kakve su sve atrakcije pripremili na Sajmu te program po danima:

ATRAKCIJE NA ŠTANDOVIMA IZLAGAČA

STRUČNI I POPRATNI PROGRAM

Naslovna fotografija: theodysseyonline.com
(Zg magazin)
Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni