Prestižna nagrada za promotivni film „Advent u Zagrebu“

Prestižna nagrada za promotivni film „Advent u Zagrebu“

Ovo nije prva nagrada koju je Turistička zajednica grada Zagreba osvojila za svoj promidžbeni film na ovom festivalu. Naime, 2011. godine već je osvojila prvu nagradu za film „Moonlight Sonata Zagreb“

Promotivni film „Advent u Zagrebu“ Turističke zajednice grada Zagreba osvojio je na Međunarodnom festivalu turističkog filma u Berlinu – Das goldene Stadttor, prestižnu nagradu pod nazivom Master Award. Idejni autor filma koji pokazuje sve ljepote Adventa u Zagrebu je TZGZ, a izvršni producenti su g. Miroslav Crnjaković iz tvrtke Karla d.o.o. te g. Marko Maras iz tvrtke Studio Maras.

Podsjećamo, ovo nije prva nagrada koju je Turistička zajednica grada Zagreba osvojila za svoj promidžbeni film na ovom festivalu. Naime, TZGZ je 2011. godine osvojila prvu nagradu u kategoriji glazbenog videospota za film „Moonlight Sonata Zagreb“.

Inače, ovaj najpoznatiji festival turističkog filma održava se u sklopu najvećeg međunarodnog turističkog sajma na svijetu – ITB, koji traje od 5. do 9. ožujka 2014. Na ovogodišnjem 48. ITB-u Zagreb predstavlja svoju raznovrsnu ponudu između ukupno 10.147 izlagača iz 189 zemalja. U 2013. godini, gosti iz Njemačke bili su prvi po broju dolazaka i noćenja u Zagrebu, a u brojkama to je iznosilo 50.387 dolazaka te 88.566 noćenja.

Iz Turističke zajednica grada Zagreba poručuju da su iznimno zadovoljni postignutim uspjehom koji, kako navode,  pokazuje da, osim posjetitelja, i struka prepoznaje odlike Zagreba, te cijeni ovu nagradu kao posebno priznanje za trud i profesionalni rad uložen u promicanju Zagreba kao turističke i kongresne destinacije.

Nagrađeni film „Advent u Zagrebu“:

http://www.youtube.com/watch?v=cMSEb7pdo9I

(zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni