105. Turopoljski fašnik

105. Turopoljski fašnik

Za vođenje programa biti će zaduženi Vid Balog i Davor Dretar Drele. Povorka će se kretati do fašničkog šatora iza Pučkog otvorenog učilišta, gdje se u večernjim satima očekuje nastup Nene Belana i grupe Fiumens.

 Ovoga vikenda u Velikoj Gorici će se održati 105. Turopoljski fašnik. Program će započeti  u subotu u 14 sati kada će iz Školske ulice krenuti velika fašnička povorka koju će ocijenjivati žiri s balkona Bijele ruže. Za vođenje programa biti će zaduženi Vid Balog i Davor Dretar Drele. Povorka će se kretati do fašničkog šatora iza Pučkog otvorenog učilišta, gdje se u večernjim satima očekuje nastup Nene Belana i grupe Fiumens.

U nedjelju će program u započeti u 11 sati kada će sse organizirati Mali fašnik, namjenjen najmlađim posjetiteljima. Biti će to prilika za predstavljanje predškolskih i školskih grupa, pojedinačnih maski, parova i skupina, a sve će grupe sudjelovati u izboru za najbolju masku.

Suđenje popularnom Princu Fašnika zakazano je za utorak u 16 sati ispred Muzeja Turopolja, kada završava cijelokupni program.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni