100% zagorsko

100% zagorsko

Na njoj će posjetitelji imati priliku kupiti poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski i ekološki način, proizvode tradicijskih obrta, a ponudu Zagorja predstavit će i Muzeji hrvatskog zagorja, hoteli, seoska gospodarstva i drugi turistički objekti.

Zagrebački Trg bana Josipa Jelačića danas i sutra biti će mjesto održavanja manifestacije „100% zagorsko“. Manifestacija se organizira peti put, a organizatori su Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije. Na njoj će posjetitelji imati priliku kupiti poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski i ekološki način, proizvode tradicijskih obrta, a ponudu Zagorja predstavit će i Muzeji hrvatskog zagorja, hoteli, seoska gospodarstva i drugi turistički objekti. Zagrepčani će imati priliku vidjeti kulturno-zabavni program, nastupe sedam kulturno umjetničkih društava, a prezentirati će se i život krapinskih neandertalaca, mačevanje i ratovanje vitezova u srednjem vijeku.

„Grad je počašćen ovom manifestacijom. Pozivam svoje sugrađanke i sugrađane da nam se u sljedeća dva dana pridruže, razgledaju štandove i nešto kupe“, rekao je na jučerašnjoj koferenciji za medije povodom najave manifestacije „100% zagorsko“ zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

(zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni