“100 % zagorsko” u Zagrebu

“100 % zagorsko” u Zagrebu

Posjetite brojne štandove najpoznatijih zagorskih i seoskih domaćinstava i već glasovitih vinara (Bodren, Vuglec, Sever, Bolfan, Micak i dr.), a na raspolaganju su vam i štandovi hotelskih kuća, agroturizma i Muzeja hrvatskog zagorja

U petak i subotu, 18. i 19. rujna na trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, održat će se 6. manifestacija Krapinsko – zagorske županije pod nazivom “100 % zagorsko”.

Centar Zagreba i ove godine će ugostiti ponajbolje zagorske izlagače koji će izlagati vrhunske poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicionalni, konvencionalni, integrirani i ekološki način.

Ljubitelji tradicijskih obrta također neće ostati zakinuti za atraktivne proizvode bogate prošlosti. Najmlađe će tako opet razveseliti drveni avioni, muzički instrumenti, lutke, šareni autići, konjići te različiti suveniri Krapinsko – zagorske županije, a ljubitelje ukrasa će razveseliti unikatno ručno rađen nakit vlastite proizvodnje i dizajna.

Za one koji žele saznati nešto više o Krapinsko – zagorskoj županiji, biti će na raspolaganju brojne informacije vezane za turističke obrte i usluge. Posjetite štand Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije, te brojne štandove najpoznatijih zagorskih i seoskih domaćinstava i već glasovitih vinara (Bodren, Vuglec, Sever, Bolfan, Micak i dr.), a na raspolaganju su vam i štandovi hotelskih kuća, agroturizma i Muzeja hrvatskog zagorja i brojni drugi koji će Vam rado predstaviti detaljnu ponudu Hrvatskog Zagorja. (zg-m)