“100 % zagorsko” ponovno u Zagrebu

“100 % zagorsko” ponovno u Zagrebu

U petak i subotu, 21. i 22. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, održat će se 9. manifestacija Krapinsko – zagorske županije pod nazivom “100 % zagorsko”.

Centar Zagreba i ove godine će ugostiti ponajbolje zagorske izlagače koji će izlagati vrhunske poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način. Ljubitelji tradicijskih obrta također neće ostati zakinuti za atraktivne proizvode bogate prošlosti. Najmlađe će tako opet razveseliti drveni avioni, muzički instrumenti, lutke, šareni autići, konjići te različiti suveniri Krapinsko – zagorske županije, a ljubitelje ukrasa će razveseliti unikatno ručno rađen nakit vlastite proizvodnje i dizajna.

Za one koji žele saznati nešto više o Krapinsko – zagorskoj županiji, na raspolaganju će biti brojne informacije vezane za turističke obrte i usluge. Zagrepčani su pozvani da posjetite štand Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije te brojne druge koje će im rado predstaviti detaljnu ponudu Hrvatskog Zagorja. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni