Policija daje 50.000 kuna za informacije o muškarcu s fotografije

Policija daje 50.000 kuna za informacije o muškarcu s fotografije

Zagrebačka policija raspisala je nagrada od 50.000 kuna za informacije o čovjeku s fotografije kojega se sumnjiči za ubojstvo u Sesvetama 2015. godine. Priopćenje koje je policija objavila u srijedu prenosimo u cijelosti:

U nedjelju, 3. svibnja oko 8 sati u Sesvetama u Glavnoj ulici nepoznati su počinitelji vatrenim oružjem usmrtili 57-godišnjaka.

U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatih počinitelja ovog teškog kaznenog djela, sukladno članku 78. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima i članku 116. Pravilnika o načinu postupanja policijskih službenika donijeta je Odluka o raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna za davanje obavijesti koje će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ovog teškog kaznenog djela.

Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem i na temelju obrade terena uz prije objavljeni foto – crtež osobe pribavljena je i fotografija drugog nepoznatog muškarca koja bi mogla dati bitne podatke o činjenicama na osnovu kojih bi došli do počinitelja ovog kaznenog djela.

Uz zajamčenu diskreciju, pozivamo sve koji imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr ili osobno u sebi najbližu policijsku postaju ili izravno Sektoru kriminalističke policije u Zagrebu, Heinzelova 98. (zg-m)