Nagrada Plava vjeverica – poticaj mikro hrvatskom poduzetniku

Nagrada Plava vjeverica – poticaj mikro hrvatskom poduzetniku

U zagrebačkom hotelu Palace, u petak 17. listopada u organizaciji portala Kreativni biznis održava se poslovna konferencija 6.Dan kreativnog biznisa. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Posjetitelje očekuje spoj edukacije, povezivanje, smijeha i interakcije, a osim što će čuti zanimljiva i poučna predavanja te uspješne poduzetničke priče, očekuju ih i zabavne atrakcije te organizirana razmjena posjetnica. Danijel Bićanić, vrhunski specijalist za prodaju i autor brojnih knjiga o prodaji, govorit će o konkretnim primjerima iz svoje dinamične prakse. Tijekom predavanja predstavit će dvije kratke studije slučaja – slučaj “Motoreni” u kojem je vlasnik trgovine s opremom za uređenje okoliša naučio umjesto 15.000 ili 20.000 kn u 3 sata zaraditi 500.000 kn te slučaj “Rona trade”, u kojem je povećan udio na sasvim novom tržištu jer se trenutno tržište počelo “otapati”.

Melita Kramar, stručnjakinja za plasiranje inovativnih proizvoda na tržište predstavit će svoj inovativni proizvod TWIGS i otkriti kako je upoznala kinesko tržište, dok će Karlo Kučan, vodeći hrvatski konzultant za EU fondove i područja maloprodaje, prodaje i nabave sa dugogodišnjim iskustvom u multimilijunskoj prodaji prezentirati praktične primjere i studij slučaja tvrtke Laberna. Biljana Radanović, stručnjakinja za jezike i prevođenje otkrit će nam kako je u četiri godine poslovanja uspjela zaposliti 16 suradnika i postići rast od 40 % godišnje u prodaji, a Ivica Fiolić – iznimno uspješan poduzetnik s 20 godina na tržištu i energijom koja neprestano pomiče granice prodaje, ispričat će nam svoju poduzetničku priču.

Na konferenciji će po prvi puta biti dodijeljena strukovna nagradu Plava vjeverica, kojoj je cilj isticati i slaviti mikro i malog poduzetnika u Hrvatskoj. Nagrada će se dodjeljivati jednom godišnje, svakog listopada, kada će troje poduzetnika ili poduzetnica, temeljem svojeg marljivog rada (baš poput vjeverica), zaslužiti da ih se javno pohvali i nagradi.

Trenutno ima 10 nominiranih, a prijave su i dalje otvorene na

 http://www.kreativni-biznis.com/plava-vjeverica.html

Besplatne ulaznice osigurajte prijavom na

http://www.kreativni-biznis.com/6dan-kreativnog-biznisa.html

(zg-magazin)