Domaći specijaliteti na ZZZagreb Food Festivalu

Domaći specijaliteti na ZZZagreb Food Festivalu

Ovog vikenda na Trgu Josipa Jurja Strossmayera posjetitelji će imati priliku uživati u najboljim zagrebačkim jelima

ZZZagreb Food Festival (punim imenom Zagrabi, Zagrebi Zagreb Food Festival) održat će se 5. i 6. rujna 2015. od 12 do 21 sati, na Trgu Josipa Jurja Strossmayera (pored Zrinjevca) u Zagrebu.

Festival će posjetiteljima ponuditi najbolja zagrebačka jela, u suradnji s renomiranim chefovima etabliranih zagrebačkih restorana poput Time Restaurant & bara, Hole in One, Binimoto, te osječkog Burger bara.

„Ponudit ćemo preko 10 različitih specijaliteta, među kojima izdvajamo specijalitete od janjećeg i svinjskog mesa na grilu, sushija, ramena i drugih azijskih fuzijskih specijaliteta, bun sendviča, BBQ Pulled pork sendviča te mnogih drugih ukusnih specijaliteta“, poručuju organizatori.

U posebnom kutku za djecu osigurane su bojanke s motivima najpoznatijih zagrebačkih znamenitosti poput Katedrale, Manduševca, bana Josipa Jelačića, Tomislavovog trga, kule Lotrščak, Šestinskog kišobrana…

Posjetitelji će bonove za konzumaciju hrane kupovati na za to dva predviđena punkta. Nekolicina kupona imat će foliju koja nakon što se ostruže osigurava eventualni dobitak u obliku poklona sponzora i partnera festivala (npr. ručak za dvoje u restoranu Time, butelje vrhunskog vina, pakete piva…).

Festival u oba dana za posjetitelje otvara svoja vrata točno u 12 sati, na znak gričkog topa i ostaje otvoren sve do 21 h.

Zagreb Food Festival svoja će izdanja doživjeti i u drugim gradovima, stoga se u 2016. godini slična događanja mogu očekivati u Varaždinu, Splitu, Osijeku, Dubrovniku te ponovno u Zagrebu. (zg-m)